Taxibedrijf van Ballegooijen

Kies uw vervoer

Service

Zakelijk vervoer

Bekijken

Service

Scheepvaart vervoer

Bekijken

Service

Grotere groepen

Bekijken

Service

Particulier vervoer

Bekijken

Personenvervoer voor elke gelegenheid

Al ruim 60 jaar kiezen particuliere en zakelijke klanten voor de dienstverlening van Taxibedrijf Van Ballegooijen. Vanuit onze vestiging in Spijkenisse verzorgen wij het vervoer in de regio Voorne Putten, Hoogvliet en het havengebied van Rotterdam.

Met ons traditionele familiebedrijf nemen wij graag de zorg voor uw personenvervoer uit handen. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn hier de bepalende factoren.

Ook investeren wij in innovatie: door te kiezen voor online oplossingen via internet of smartphone kunt u uw bestelde vervoer live volgen. Een veilig en geruststellend gevoel voor uzelf, maar zeker ook als u het uw vervoer voor anderen regelt.

Door onze goede contacten met collega bedrijven in zijn wij in staat om dezelfde kwaliteit ook in de rest van Nederland aan te bieden.

Online rit boeken

Voorwaarden

Bij het online boeken (zowel losse ritten als Schiphol vervoer) gelden de volgende voorwaarden:

  • Betaling vooraf
  • Minimale reserveringstijd 24 uur
  • De actieve tarieven gelden van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 15:00 uur en in het weekeinde van
    06:00 – 23:00 uur
  • Voor boekingen buiten deze tijden neem contact op met onze afdeling verkoop (verkoop@tvbs) voor een passende en scherpe offerte

Ons wagenpark

Wij beschikken over een modern wagenpark van meer dan 50 taxi’s (4 tot en met 8 passagiers) en vier midi touringcars (tot en met 22 passagiers), waardoor wij voor elke vervoersvraag kwalitatief hoogwaardige en comfortabele oplossing kunnen bieden.

Vanzelfsprekend worden deze voertuigen bestuurd door eigen gekwalificeerd personeel.

Vragen en/of meer weten?

Vul het contactformulier in of neem contact op met onze afdeling verkoop: