Bedrijf

Al meer dan 40 jaar kiezen vele particuliere en zakelijke klanten voor de uitstekende dienstverlening van Taxibedrijf Van Ballegooijen. Vanuit onze vestiging in Spijkenisse verzorgen wij het vervoer in de regio Voorne Putten, Hoogvliet, het havengebied en Rotterdam. Door onze goede contacten met collega bedrijven in zijn wij in staat om dezelfde kwaliteit ook in de rest van Nederland aan te bieden.

Wij beschikken over meer dan 50 taxi’s (4 tot 8 passagiers) en vijf midi touringcars (tot 22 passagiers), waardoor wij voor elke vervoersvraag een oplossing kunnen bieden. Vanzelfsprekend worden deze voertuigen bestuurd door gekwalificeerd personeel.

De aansturing van onze wagens is geautomatiseerd, waardoor wij snel kunnen inspelen op de wisselende vraag naar vervoer, en u als klant nauwkeurig kunnen informeren over de status van het door u bestelde vervoer.

Kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand. Al onze voertuigen zijn daarom voorzien van GPS en datacommunicatie, om zodoende voor u en de chauffeur een comfortabele en veilige rit te garanderen.